Termeni si conditii

www.tellurclub.com este un site al companiei ABN SYSTEMS INTERNATIONAL S.R.L. Accesarea si folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor prezentate in cele ce urmeaza. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a acestui site, va recomandam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile.

Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam nu folositi acest site.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari prezentei sectiuni de Termeni si Conditii, precum si structurii site-ului, fara o notificare prealabila. Acest document face referire si stabileste reguli pentru site-ul www.tellurclub.com si nu are niciun efect asupra altor site-uri catre care putem avea trimiteri sau din care se face trimitere catre www.tellurclub.com.

Continutul site-ului www.tellurclub.com nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand, dar nelimitandu-se la forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a companiei ABN SYSTEMS INTERNATIONAL S.R.L. Compania ABN SYSTEMS INTERNATIONAL S.R.L. nu este responsabila pentru posibilele prejudicii aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe site-ul www.tellurclub.com.

ABN SYSTEMS INTERNATIONAL S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul site-ului www.tellurclub.com, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la informatiile si serviciile furnizate prin intermediul platformei. Compania ABN SYSTEMS INTERNATIONAL S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informatiilor furnizate de terte parti pe site-ul www.tellurclub.com.

ABN SYSTEMS INTERNATIONAL S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune sau virusi care ar putea sa dauneze computerului dumneavoastra sau altor bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site.

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal. Orice alt fel de date sau materiale pe care le veti transmite pe acest site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.