This content is available to members only. Please login or register to view this area.

Bine ai venit

Pe durata perioadei de garantie, daca intampini probleme in utilizarea unui produs Tellur, te rugam sa completezi formularul alaturat si sa ne oferi cat mai multe detalii. Noi vom analiza problema descrisa si, in cel mai scurt timp posibil, iti vom raspunde si te vom ghida.
In cazul in care este nevoie sa schimbam produsul, vom trimite un curier care iti va aduce un produs nou si il va ridica pe cel cu probleme – fara costuri suplimentare din partea ta.
In eventualitatea in care produsul achizitionat de tine nu mai face parte din oferta noastra, iti vom trimite un produs similar sau superior.
Pentru a beneficia de programul Re.Fresh te rugam sa te asiguri ca ai:
1. Documentul care atesta achizitia (factura, bon fiscal)
2. Produsul defect

Intrebari frecvente

Platforma in care vei regasi servicii destinate utilizatorilor de produse Tellur, servicii prin care ne putem implica activ si raspunde rapid oricarei intrebari, nelamuriri sau probleme pe care o ai.

Membrii Tellur Club au acces exclusiv la programul Re.fresh – daca produsul tau Tellur are o problema, noi investigam si trimitem un curier direct la usa ta pentru a ridica produsul si a-l inlocui cu unul nou. Simplu, nu-i asa? De asemenea, beneficiezi de suport tehnic si asistenta rapida.

Fie prin completarea formularului din pagina Tellur Club, fie la numarul de telefon din pagina Contact.

Factura sau bonul fiscal reprezinta dovada achizitiei, iar in lipsa acesteia nu putem procesa solicitarea de reparare sau inlocuire a produsului.

Nu te costa nimic. Costurile transportului vor fi suportate in intregime de noi.

Vei primi un raspuns la solicitarea ta in cel mult 48 de ore. In cazul repararii sau inlocuirii produsului, procesul poate dura pana la doua saptamani in functie de timpul si resursele disponibile.

Daca produsul nu se mai regaseste in gama noastra, il vom inlocui cu unul similar sau superior.

[/wpum_restrict_logged_in]